LOGOBL3

Metaalbewerking Twente B.V.
Staalsteden 10
7547 TA Enschede

T: 053-2303332
F: 053-2303335

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
mail ons....

StaalstedenMet Logo4

 • Mogen wij ons even voorstellen?
  Metaalbewerking Twente B.V. is een metaalbedrijf in Twente. Om precies te zijn: in Enschede aan de Staalsteden. Wij zijn gespecialiseerd in draaien en frezen.

  Bij ons bedrijf werken ervaren draaiers en frezers. Zij vervaardigen onderdelen voor tal van machines en apparaten. Onze banken zijn geschikt om allerlei materialen te bewerken. Zo kunnen wij goed uit de voeten met RVS, staal, koper, verschillende legeringen en bijna alle soorten kunststoffen. Goed om te weten dat onze machines geschikt zijn om assen tot een lengte van 2,5 meter te bewerken. Bij de maatvoering hanteren wij hoge tolerantiegrenzen. Daarbij werken onze mensen snel en secuur en wordt er alles aan gedaan om een goed eindproduct te leveren.

  Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare partner?
  Aarzel dan niet om een afspraak te maken. Want wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. Wij maken uw product op basis van uw werktekening. We zijn echter ook bereid met u mee te denken, als uw idee nog niet helemaal is uitgewerkt. Dit alles voor een reƫle, aantrekkelijke prijs.

  U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in ons pand aan de Staalsteden. Wij geven u dan graag een rondleiding en laten u zien dat wij uw opdracht zorgvuldig zullen behandelen.

  We hopen op een prettige samenwerking!

  Met vriendelijke groeten,

  Jos van der Heijden

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

   

   

   

 

werkstukkenNr-3

 

werkstukkenNr-7

 

werkstukkenNr-1

 

werkstukkenNr-6

 

werkstukkenNr-2